Diverse diensten

Je kan ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaakbeurt, of voor periodieke werkzaamheden. We komen dan op voorhand even langs om alles te bespreken en een gratis prijsofferte op te stellen.

Naast algemene schoonmaak staan we ook in voor het wassen van ramen en glazen wanden, zowel binnen als buiten, veranda’s, rolluiken, zonnepanelen en dakgoten.

Een zonnepaneel kan tot 30% energierendement verliezen zonder regelmatige reiniging ervan! Daarom maken wij gebruik van het uiterst hoog aangeprezen Puraqleensysteem.  Het is een zuivere, milieuvriendelijke en rendabele manier om uw zonnepanelen te reinigen.

Dat regenwater genoeg zou reinigen, is een fabeltje. De vuil-, stof- en oliedeeltjes die in de wolken en in de atmosfeer zweven, worden door de regen meegenomen en vallen op de zonnepanelen. Bovendien vormen uitwerpselen van vogels en pollen hardnekkig vuil dat niet met regenwater weg te krijgen is. Ook kraantjeswater bevat calciumcarbonaat en andere mineralen die sporen en vlekken achterlaten.

Aarzel dus niet om contact op te nemen en een afspraak vast te leggen! Ook voor meer informatie kan je ons steeds vrijblijvend contacteren.

Back to Top